Let's meet Liza...

2019 is voor mij alvast goed gestart! De kans om mee te stappen in het verhaal van MENS. Opstarten bij MENS voelt aan als thuiskomen. Thuiskomen, zowel in de jobinhoud als bij het team dat me verwelkomt!

Een van de eerste uitdagingen in de job? Delphine stelt me de vraag om mezelf voor te stellen aan de hand van een blog. Even blokkeer ik, mezelf voorstellen, een blog schrijven,… Vreemd, ik stel deze vraag nochtans aan elke kandidaat die bij me langkomt voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit schrijven ben ik dus even de sollicitant.

Aangenaam, Liza.

Gedreven, toegankelijk en ondernemend! Ik heb het geluk één van mijn passies te kunnen nastreven in mijn dagdagelijkse job, HR. Had je me op mijn zeventiende gevraagd welke richting mijn carrière zou uitgaan, dan was mijn antwoord resoluut: “iets in HR”!

Net afgestudeerd kreeg ik de kans om op te starten in de rekrutering en selectie. Een job die ik met veel ambitie heb gedaan: het zoeken naar de juiste klik tussen bedrijven en kandidaten. De meeste voldoening voel ik wanneer deze puzzel in elkaar past, wanneer je merkt dat er een DNA-match is voor beide partijen. Ik kreeg de kans om mijn takenpakket uit te breiden. Samen met collega’s, ondersteunde ik diverse klanten bij de uitwerking en uitvoering van hun HR beleid. Zo werkte ik mee aan het opstellen en implementeren van onthaalbeleid, evaluatiecyclussen, het organiseren van jobdagen, employer branding projecten, KPI’s uitschrijven, dossierbeleid op punt stellen, auditvoorbereidingen, …  

De nood om mijn HR skills verder te ontwikkelen werd steeds groter en ik besloot een nieuwe weg in te slaan als HR officer. Mijn competenties op vlak van payroll, uitwerking van loonbeleid, … werden gedurende deze periode aangescherpt.

Eind 2018 belde Delphine me op met de vraag of ik haar team wou versterken. De juiste vraag op het juiste moment! De klik met het bedrijf MENS, de mensen van MENS, hun waarden én visie: dit is mijn DNA-match!

Ik kijk er enorm naar uit om deze nieuwe uitdaging te starten. Om me te verdiepen in de diverse klantendossiers en samen op zoek te gaan naar oplossingen voor hun vraagstukken.

Kennismaken?

Contacteer MENS

www.mens.be

07.02.2019 Liza Taillieu - MENS