LEER ONZE HR-SPECIALIST DEBORA KENNEN!

MAAK KENNIS MET ONZE HR-SPECIALIST DEBORA

18 oktober 2021: mijn eerste werkdag bij MENS, en toch voelde dat niet zo. Nadat mijn contract ondertekend was, werd ik onmiddellijk uitgenodigd voor een leuke teambuildingsactiviteit. Nog voor ik officieel in dienst was bij MENS, ging ik met mijn nieuwe collega’s bowlen en zombies afknallen in een VR-game. Ik voelde me meteen part of the team en ook nu heb ik het gevoel dat ik het team al jaren ken.

Waarom MENS?

Tijdens mijn middelbare studies werd het voor mij al snel duidelijk dat ik een sociale job wou uitoefenen. Daarom studeerde ik Toegepaste Psychologie met optie Pedagogische Psychologie. Na mijn studies ging ik aan de slag als recruiter voor IT-profielen. Omdat ik steeds wil blijven bijleren, combineerde ik mijn fulltime job met de bacheloropleiding Bedrijfs- en Organisatiepsychologie via afstandsonderwijs. In mijn job als recruiter werd het voor mij steeds duidelijker dat ik toch wel echt gemaakt ben om in de HR-sector te werken.

Toen ik via Inse werd gecontacteerd om bij MENS aan de slag te gaan, was mijn interesse onmiddellijk gewekt. Na een kennismaking met Delphine was ik volledig verkocht. Enkele dagen later vierde ik met een glaasje cava mijn nieuwe job!

Bij MENS hebben we een enorme variatie aan projecten. Dit zorgt ervoor dat wij sterk zijn in het out-of-the-box denken en dat wij situaties vanuit verschillende invalshoeken kunnen bekijken. Hierdoor kunnen we onze klanten steeds ondersteunen op verschillende vlakken. De grootste voldoening die ik uit mijn job haal, is het vinden van dé geschikte kandidaat na een – soms héél – lange zoektocht.

Wie is Debora?

Zonder mijn sociale ingesteldheid zou ik natuurlijk niet in deze job passen. Als recruiter is ook mijn doorzettingsvermogen een sterke eigenschap. Ik ben een open boek waardoor het vrij snel duidelijk wordt hoe ik me voel of wat ik denk bij een bepaalde situatie. Daardoor weten mijn klanten duidelijk wat ze aan mij hebben.

Naast mijn job ben ik actief als Make-up Artist. Daarin kan ik mijn creatieve kant volledig loslaten. Jaarlijks kan je me terugvinden op de planken van het toneel, waar ik met mijn West-Vlaamse authenticiteit mezelf helemaal kan uitleven.

Op naar 2022!

In de laatste maand van dit jaar blik ik op 2021 terug als een jaar vol positieve veranderingen. Ik kwam terecht in een nieuwe job waarin ik volledig mezelf kan zijn én sinds deze zomer draag ik een verlovingsring! Het jaar 2022 ziet er wat mij betreft veelbelovend uit, zowel op professioneel als privévlak. Ik kan niet wachten om erin te vliegen en samen met MENS het jaar in te knallen!