LEER ONZE HR-SPECIALIST BO KENNEN!

Als ambitieuze en gedreven HR-expert specialiseerde ik mij de voorbije zes jaar in diverse HR-domeinen. Zo kennen rekrutering en selectie voor mij geen geheimen meer en heb ik veel ervaring opgebouwd in de begeleiding en advisering van zowel leidinggevenden als werknemers.

Daarnaast heb ik een relevante affiniteit met employer branding en personeelsadministratie. Doordat ik ervoor koos om verschillende rollen op te nemen binnen een internationale onderneming, bouwde ik mijn HR-expertise grondig uit. Ook mijn communicatieve, organisationele en administratieve vaardigheden tilde ik hierdoor naar een hoger niveau.

Mijn omgeving omschrijft me als ondernemend, volhardend en empathisch. Ik ben energiek, leergierig en hou van hard werken om mijn doelstellingen te bereiken. 

Naast mijn liefde voor HR ben ik graag bezig met gezonde voeding, sport en muziek. 

Fungeren als relatiebouwer, motivator en coach is de rode draad doorheen mijn hele carrière. De klik met Delphine en de professionele samenwerking die eruit voortvloeide, hoeft dan ook geen verrassing te zijn. De stap om aan slag te gaan als freelance HR-consultant en tegelijk deel uit te maken van het MENS-team was weloverwogen en nam ik met enorm veel goesting! Samenwerken met hardwerkende en enthousiaste collega’s geeft me immers tonnen energie.

Ik kijk ernaar uit om een vliegende start te maken bij MENS en mijn uitgesproken passie voor mensen en hun gedrag binnen een context van verandering te delen met verschillende organisaties die hun HR-beleid willen optimaliseren binnen de actuele context.  

Nood aan ondersteuning bij het managen van jouw talenten? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!