LEER ONZE HR-SPECIALIST LIZA KENNEN!

2019 is voor mij alvast goed gestart! Ik kreeg immers de kans om mee te stappen in het verhaal van MENS. Opstarten bij MENS voelt een beetje als thuiskomen, zowel wat de jobinhoud als het team betreft!

Eén van de eerste uitdagingen binnen mijn job? Een blog schrijven! Eventjes lijk ik te blokkeren, want mezelf voorstellen in een blog … Hoe begin ik daaraan? En dat is vreemd, want ik stel deze vraag nochtans aan elke kandidaat die bij me langskomt voor een sollicitatiegesprek. In deze blog ben ik dus zelf even de kandidaat.

Aangenaam, Liza.

Ik ben gedreven, toegankelijk en ondernemend! Ik heb het geluk één van mijn passies te mogen uitoefenen in mijn dagdagelijkse job: HR. Al op mijn zeventiende wist ik dat ik in HR terecht wilde komen.

Toen ik net was afgestudeerd, kreeg ik de kans om te starten in rekrutering en selectie. Een job die ik met veel ambitie deed. Ik zocht naar de juiste klik tussen bedrijven en kandidaten en haal er heel veel voldoening uit toen de puzzel in elkaar paste. Het ultieme doel van elke vacature is immers een kandidaat vinden die helemaal matcht met het DNA van het bedrijf, én omgekeerd! Ik kreeg bij mijn eerste werkgever ook de kans om mijn takenpakket uit te breiden en ondersteunde samen met collega’s verschillende klanten bij de uitwerking en uitvoering van hun HR-beleid. Zo werkte ik niet alleen mee aan de ontwikkeling en implementatie van een onthaalbeleid, evaluatiecyclussen, de organisatie van jobdagen, employer branding-projecten, maar ook aan het uitschrijven van KPI’s, dossierbeleid, auditvoorbereidingen …

Toch voelde ik een steeds grotere nood om mijn HR-skills verder te ontwikkelen en besloot ik een nieuwe weg in te slaan als HR-officer. Mijn vaardigheden op het vlak van payroll, loonbeleid en dergelijke meer werden tijdens deze periode sterk aangescherpt.

Eind 2018 belde Delphine me plots op met de vraag of ik haar team wilde versterken. Het was de juiste vraag op het juiste moment! Ik voelde een sterke klik met MENS, de mensen van MENS, hun waarden en visie. Een gedroomde DNA-match!

Ik kijk er enorm naar uit om deze nieuwe uitdaging te starten, om me te verdiepen in de diverse klantendossiers en op zoek te gaan naar oplossingen voor hun HR-vraagstukken.

Kennismaken? Contacteer me vrijblijvend via vraaghet@mens.be.