HET VERHAAL ROND EN DE MENSEN ACHTER MENS

Kerstavond 2016. Ik stel pijnlijk vast dat ik me niet meer kan vinden in mijn huidige job. Impulsief, maar eigenlijk zeer doordacht, schrijf ik mijn ontslagbrief.

Wat nu? Ik tel de voorbije jaren op. Vijftien jaar ervaring in HR ,vijftien jaar gepassioneerd en hart gewerkt. Wat nu?

Ik neem even de tijd om te herbronnen. Om mama te zijn en na te denken over de toekomst. Dankzij iemand uit mijn netwerk kwam ik terecht bij een zeer goede loopbaancoach, waarvoor dank, Mieke Vallaeys van Menzenco! Mijn sterktes liggen in oplossingsgericht denken, creatief zijn, bij de klant zijn, met mensen werken. Dat zijn de zaken die mij energie geven. Maar ik doe ook graag mijn eigen ding.

Alle fijne contacten die ik had tijdens mijn carrière, zowel professioneel als privé, hebben mij één iets geleerd: het zijn de mensen die het doen, niet het merk, niet de klanten of leveranciers, maar de mensen achter en in het huis. Die mindset koppelt mijn sterktes aan mijn innerlijke waarden.Ik wilde me tussen de bedrijven begeven, creatieve oplossingen bedenken, werken met mensen en mensen aanwerven. Steeds met 100% motivatie en toewijding om dit proces in bedrijven te optimaliseren. MENS was geboren.

Heel dankbaar ben ik, dat ik de tijd had om alles te laten rijpen en dat ik me kon laten omringen door wijze MENSEN. Mensen die een klankbord voor me zijn, elk uniek en met een prachtige ingesteldheid. Dankbaar ook voor mijn echtgenoot, die onvoorwaardelijk in mij gelooft, die me kansen geeft, die geduld heeft.

Graag nodig ik je uit om mijn website te ontdekken. Feedback? Een vraag? Tips? Ik kijk er heel erg naar uit.

Veel leesplezier,

Delphine