LEER ONZE HR-SPECIALIST DAGMAR KENNEN!

LEER ONZE HR-SPECIALIST DAGMAR KENNEN!

Delphine vroeg me om een blog te schrijven. Help! Hoewel een diepgaand interview afnemen of spreken voor een grote groep voor mij een koud kunstje is, is een blog schrijven een ander paar mouwen! Daarvoor moet ik echt uit mijn comfortzone stappen, maar gelukkig is Delphine er. Zij drukte me al meermaals op het hart dat je enkel door je comfortzone te verlaten, kunt groeien als MENS.

Wie is Dagmar?

Ik zou mezelf omschrijven als een enthousiaste flapuit. Gedreven door een niet te beschrijven passie voor HR. Het is fantastisch om elke dag te kunnen meebouwen aan een omgeving waar elke medewerker zich thuis voelt. Perfectie bestaat niet, maar het is wel leuk om ernaar te streven.

Mijn ervaring? Als gepassioneerde youngster heb ik drie jaar ervaring in de wereld van rekrutering en selectie. Het matchen van de juiste kandidaat en de noden van de klant is een uitdaging van formaat, zoveel is zeker. Maar na drie jaar was ik toe aan iets nieuws. Ik zocht een uitdaging waarin mijn innerlijke ondernemersdrive zich ten volle in zou kunnen uitleven.

Uiteraard is de inhoud van mijn job niet het enige wat belangrijk is, net zoals dat voor heel veel mensen het geval. De cultuur van de organisatie speelt een even grote rol in een beslissing. Dat aspect bepaalt immers voor een belangrijk deel mee hoe gelukkig de medewerkers zijn. En een tevreden medewerker is er eentje die jouw zaak als ondernemer kan doen bloeien. Mensgerichtheid is daarnaast één van de zeven bouwstenen van een cultuur die voor mij enorm belangrijk is. Ik heb al gemerkt dat ik pas helemaal kan openbloeien en mezelf kan ontplooien in een omgeving waarbij de mensen centraal worden geplaatst.

En plots krijg ik een telefoontje van MENS …

Op een dag krijg je dan een telefoontje van MENS, een onderneming die het belang van menselijke relaties durft te onderstrepen. Toeval bestaat niet! Ondertussen ben ik een maand aan de slag bij MENS en het voelt gewoon helemaal goed!

Ik kijk er dan ook naar uit om samen met onze klanten een antwoord te formuleren op elk HR-vraagstuk. Van rekrutering en selectie tot het stimuleren van medewerkers, hen laten groeien binnen je bedrijf en tot het brainstormen met jou over één van de zeven bouwstenen van een goede bedrijfscultuur.

Kennismaken? Mail vrijblijvend naar vraaghet@mens.be.