Leer onze HR-specialist Jasper kennen!

MAAK KENNIS MET ONZE HR-SPECIALIST JASPER

Indien iemand mij als kind of zelfs 13 jaar terug gevraagd zou hebben wat ik later wilde worden, dan had ik het antwoord schuldig moeten blijven. Ik vond het altijd fijn om met mensen te werken, maar dat mensen matchen met vacatures uiteindelijk mijn eigen job zou worden, had ik initieel nooit gedacht.

Eénmaal ik de smaak van het rekruteren te pakken had, wist ik dat dit iets zou zijn waar ik mij volledig kon voor geven. Na drie jaar in de interim-sector, en nadien tien jaar als interne recruiter bij TVH en Alpro, koos ik afgelopen zomer voor een nieuwe uitdaging bij MENS.

‘Niets zo fijn als bedrijven en ondernemers tijdelijk te ondersteunen in hun zoektocht naar medewerkers en achteraf ook bij het behouden van dat talent,’ dacht ik. En heel snel bleek dat ook te kloppen!

Schot in de roos


De uitdaging om snel te schakelen, te switchen tussen verschillende klanten, sectoren en HR-topics is inderdaad heel fijn. Méér zelfs, het blijkt voor mij volledig de juiste keuze te zijn. Deze uitdagingen, in combinatie met de visie en cultuur binnen MENS, zorgden ervoor dat de afgelopen zes maanden voorbij zijn gevlogen en dat ik heel enthousiast uitkijk naar wat de toekomst nog brengt.

Na mijn eerste gesprek met Delphine was het meteen duidelijk dat de factor MENS in bovenstaande combinatie een schot in de roos zou zijn. De waarden waar Delphine en Bjorn en uiteraard MENS voor staan, matchen één op één met de zaken die ik persoonlijk ook heel belangrijk vind.

Collega’s als vangnet


Een sterke persoonlijke aanpak, ruimte om te groeien en te ondernemen en open communicatie. Uiteraard ook heel veel zelfstandigheid, met een sterk vangnet van collega’s als het nodig is. Een sfeer van collegialiteit, hard werken maar evenzeer tijd nemen om te ontspannen, gedachten te wisselen en de batterijen terug op te laden.

Ik kijk heel enthousiast uit naar de toekomst en hoop nog veel meer inspirerende HR-collega’s en groeiende bedrijven te mogen ontmoeten en ondersteunen. Want plezier hebben in je werk én tegelijk leren en groeien, da’s MENSELIJK.