LEER ONZE ACCOUNT MANAGER CHARLOTTE KENNEN!

Mijn eerste blog voor MENS….
Wat ben ik blij deze eindelijk te kunnen neerpennen.

Maar mezelf voorstellen op papier, hoe begin je daar in godsnaam aan?  Ik besluit gewoon mijn buikgevoel te volgen en start met veel enthousiasme aan het schrijven van dit verhaal.  

2020… voor velen onder ons een heel bizar jaar!! Een jaar waarin woorden zoals corona, afstand houden en knuffelcontact niet meer weg te denken waren. Een jaar waarin de economie een serieuze duw kreeg en waarin veel bedrijven moesten leren om creatief te gaan ondernemen. Maar voor mij was 2020 ook de start van een nieuw begin en mijn eerste kennismaking met MENS.

Na een boeiend gesprek met Delphine, volgden haar woorden: “ik wil jou in mijn team!!”

En vandaag, zoveel maanden later, is het zover…

          

Let’s meet Charlotte!

Na mijn studies kon ik onmiddellijk aan de slag als recruiter en daar groeide meteen ook mijn passie voor HR. Het werken mét en vóór mensen was duidelijk mijn ding. Mijn verdere ervaringen in de sales als key account en later als sales manager vormden de ideale basis voor mijn nieuwe functie als Account manager bij MENS. Dé perfecte match tussen sales en HR, een job op mijn lijf geschreven! Persoonlijke ontwikkeling en de "goesting" om ervoor te gaan typeren mij.

Daarnaast vind ik het heel belangrijk om niet tevreden te zijn met die ene “lucky shot”, maar om een lange termijn relatie te kunnen opbouwen met toekomstige klanten. Hun vertrouwen winnen en van iedere organisatie een MENS-ambassadeur maken… Dat is mijn doel!

Dus hier sta ik dan:

Met beide voeten klaar in de startblokken van een nieuw avontuur, een ongetwijfeld boeiend en zeer leerrijk avontuur. Ik ben er, net zoals mijn nieuwe collega’s, volledig klaar voor!

Proud to be part of this team!