HR-advies voor KMO’s

Op maat gemaakt HR-advies dat groeit met je bedrijf. Wij ondersteunen KMO’s bij het bouwen van sterke teams en het optimaliseren van hun potentieel.

Op zoek naar externe expertise, of een HR-klankbord?

We ondersteunen zaakvoerders en HR-medewerkers graag in hun zoektocht naar oplossingen voor complexere HR-vraagstukken. We geven deskundig advies en delen best practices bij het nemen van beslissingen. Reken op een nauwe samenwerking om tot een HR-plan te komen dat perfect is afgesteld op je organisatiedoelstellingen.

We maken je onderneming efficiënter met wetenschap en data

Bovendien helpen we mee jullie HR-processen te optimaliseren. Op basis van een grondige analyse geven we concrete aanbevelingen om de efficiëntie te verhogen, de kosten te verlagen en de algehele effectiviteit van de HR-processen te verbeteren.

Onze aanbevelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd, maar daar stopt het niet. We zetten binnen je organisatie een systeem op om data te verzamelen, te analyseren en om te zetten naar actiegerichte inzichten.

Voelt het binnen je team niet helemaal goed, maar kun je er niet direct je vinger op leggen?

Kennis, expertise en oplossingen op elk niveau

Visie, strategie & beleid

Langetermijn visie: ontwikkelen van beleid en uitstippelen van roadmaps.

Operationele daadkracht

Helpende handen bij het uitvoeren of coördineren van taken en projecten.

Autonomie

Je organisatie in staat stellen om bepaalde zaken zelf aan te pakken.

Data, inzichten & tools

Met slimme technologie vooruitlopen en ondersteunen.

Jij bepaalt zelf het startpunt.

Of je nu direct operationele ondersteuning nodig hebt of je wil bouwen aan een strategisch fundament, wij staan klaar met gepersonaliseerde oplossingen die écht het verschil maken.

Het startpunt is afhankelijk van het huidig HR-team, de beschikbare resources,  de grootte van het bedrijf, de nood van het moment … 

Cases

Signpost is snel gegroeid van start-up naar scale-up. Dit vroeg om het professionaliseren en implementeren van bepaalde processen ook binnen het HR-veld.

My Pool is actief in de bouwsector.

In-house consultant of op projectbasis aan de slag? Misschien een mix van beide? 
Jij bepaalt de koers.

Project-based

Heb je een concreet of eenmalig project? We stellen een team op maat van je uitdaging samen.

In-house HR-consultancy

Een of meerdere consultants integreren tijdelijk in jouw team om gericht HR-uitdagingen aan te gaan.

Referenties

Logos

Ben je een KMO en wil je investeren in de groei van je bedrijf door middel van professioneel HR-advies? Goed nieuws! Je kunt gebruikmaken van de KMO-portefeuille om van onze expertise te genieten.

Een klant getuigt

"Wij werken sinds enkele jaren samen met MENS om ons te ondersteunen bij het invullen van onze openstaande vacatures. Daarnaast hebben ze heel wat expertise op andere vlakken binnen HR, wat een ideale formule is voor een KMO. Tenslotte hanteren zij een faire pricing. Wij zijn fan!"

Christophe Vandecasteele
Zaakvoerder Vandecasteele Group

Klaar om je organisatie
van binnenuit sterker te maken?