HR-advies voor Snelle Groeiers

Worstel je met het snel opschalen van je team, het behouden van bedrijfscultuur, of heb je behoefte aan strategische inzichten? Wij helpen snelgroeiende ondernemingen bij het efficiënt uitbreiden van hun teams en het maximaliseren van hun operationeel potentieel.

Referenties

Logos

Sta je voor de uitdagingen van snelle groei zoals het snel aantrekken van top talent, het vlot integreren van nieuwe teamleden, of het navigeren door een steeds complexer organisatielandschap

Geen paniek, wij staan klaar om je hierbij te helpen. Ons team biedt je krachtige wervingsstrategieën, efficiënte onboarding en doeltreffende managementtechnieken, zodat je groei vlot en duurzaam blijft.

Wij bewegen snel mee met nieuwe kansen.

Groeien brengt vaak uitdagingen met zich mee; dat hoort bij het proces. Bij Mens verzachten we die groeipijnen gericht en brengen we de nodige structuur en efficiëntie aan.

Met een gerichte injectie van HR-expertise en strategie, en extra helpende handen waar nodig, blijf je snel en flexibel. Reken op ons multidisciplinaire team dat flexibel inzetbaar is om elke HR-uitdaging aan te pakken, precies wanneer dat nodig is.

Kennis, expertise en oplossingen op elk niveau

Visie, strategie & beleid

Langetermijn visie: ontwikkelen van beleid en uitstippelen van roadmaps.

Operationele daadkracht

Helpende handen bij het uitvoeren of coördineren van taken en projecten.

Autonomie

Je organisatie in staat stellen om bepaalde zaken zelf aan te pakken.

Data, inzichten & tools

Met slimme technologie vooruitlopen en ondersteunen.

In-house consultant of op projectbasis aan de slag? Misschien een mix van beide? 
Jij bepaalt de koers.

Project-based

Heb je een concreet of eenmalig project? We stellen een team op maat van je uitdaging samen.

In-house HR-consultancy

Een of meerdere consultants integreren tijdelijk in jouw team om gericht HR-uitdagingen aan te gaan.

Jij bepaalt zelf het startpunt.

Of je nu direct operationele ondersteuning nodig hebt of je wil bouwen aan een strategisch fundament, wij staan klaar met gepersonaliseerde oplossingen die écht het verschil maken.

Het startpunt is afhankelijk van het huidig HR-team, de beschikbare resources,  de grootte van het bedrijf, de nood van het moment … 

Een klant getuigt

"De afgelopen 5 jaar werken we nauw samen met MENS en hun consultants, en ik ben zeer tevreden over deze ervaring. De consultants bieden uitstekende ondersteuning op diverse HR gebieden, waarbij ze blijk geven van een hoge mate van flexibiliteit en expertise. 

Daarnaast staat zaakvoerder Delphine altijd paraat om een passende oplossing te vinden in geval van up/down scaling. Hun betrokkenheid heeft duidelijk bijgedragen aan de uitbouw van HR binnen onze Signpost Group."

Annelies Berlaen
HR-director Signpost

Klaar om je organisatie
van binnenuit sterker te maken?