De keuze van de juiste uitzendpartner

Waar gaat het over?

Uitzend-, selectie-, rekruteringskantoren, headhunters... er zijn ontelbaar veel spelers op de markt waardoor je dreigt door de bomen het bos niet meer te zien. Bovendien is het niet altijd duidelijk welke speler gespecialiseerd is in welke profielen. En wie jou dus de medewerkers kan bieden waarnaar je op zoek bent, tegen een marktconforme prijs.

Wat mag je verwachten?

  • We analyseren je huidige aanwervingsbeleid en maken een volledige analyse van je huidige samenwerking met uitzendpartners.
  • We focussen hierbij op de service en de kostprijs die je betaalt.
  • Vanuit onze marktkennis selecteren we een aantal partijen.
  • We stellen een tender (lastenboek) op voor de potentiële uitzendpartners.
  • We voeren gespreksrondes met de kantoren en negotiëren de diensten die ze kunnen bieden en het prijskaartje dat daaraan vasthangt.
  • We zetten de processen uit om evaluatiemomenten in te plannen.

JA IK WIL DIT

Ontdek ook onze andere formules

REKRUTERINGSCAMPAGNE

Samen met jouw HR-medewerker(s) zitten we rond de tafel voor een strategische oefening. We focussen op heel concrete onderwerpen zoals het uitschrijven van functieprofielen, het opmaken van persona’s en het schrijven van vacatureteksten.

HR-SCAN

We voeren een oppervlaktescan uit van jouw HR-processen, doen een online HR-bevraging van je medewerkers en maken een heldere rapportering voor je management op.

OPLEIDING LINKEDIN

Tijdens deze dagopleiding reiken we tips & tricks aan om de ideale kandidaat te rekruteren vanuit een professionele account.

EERSTE MEDEWERKER

We begeleiden je van A tot Z bij de aanwerving en tewerkstelling van je eerste medewerker.