Eerste medewerker

Waar gaat het over?

Je zaak boomt en bloeit als nooit tevoren en dat is goed nieuws. Maar misschien kan je ook niet meer alles in je eentje bolwerken. Tijd dus om jouw eerste medewerker aan te werven, maar hoe pak je zoiets aan? Je vertrouwde boekhouder zal je ongetwijfeld raad kunnen geven, maar er komt zoveel meer kijken bij een aanwerving dan het puur boekhoudkundige. Wij ontzorgen je, ondersteunen je, geven je zuurstof, worden - kortom - jouw copiloot.

Wat mag je verwachten?

  • We bieden je een volledige begeleiding van A tot Z, dat wil zeggen van de intake tot de ondertekening van de arbeidsovereenkomst.
  • We blijven je begeleiden bij de opstart van je eerste medewerker.
  • We staan in voor de nodige contacten met o.a. een sociaal secretariaat.

JA IK WIL DIT

Ontdek ook onze andere formules

DE KEUZE VAN DE JUISTE UITZENDPARTNER

We maken een analyse van je huidige aanwervingsbeleid en van de uitzendmarkt zodat jij de juiste partner(s) kan kiezen.

REKRUTERINGSCAMPAGNE

Samen met jouw HR-medewerker(s) zitten we rond de tafel voor een strategische oefening. We focussen op heel concrete onderwerpen zoals het uitschrijven van functieprofielen, het opmaken van persona’s en het schrijven van vacatureteksten.

HR-SCAN

We voeren een oppervlaktescan uit van jouw HR-processen, doen een online HR-bevraging van je medewerkers en maken een heldere rapportering voor je management op.

OPLEIDING LINKEDIN

Tijdens deze dagopleiding reiken we tips & tricks aan om de ideale kandidaat te rekruteren vanuit een professionele account.