Wie

De mens achter MENS

Ik ben Delphine. 15 jaar was ik aan de slag in de wereld van rekrutering en selectie. Ik merkte er meteen hoe belangrijk persoonlijk contact is in deze hectische branche. Hoe zaakvoerders een goed gesprek en feedback over hun HR-beleid appreciĆ«ren. En hoe belangrijk het is het DNA van een bedrijf echt te leren kennen
Maar ik merkte ook veel frustratie en ergernis bij diezelfde bedrijfsleiders. Geen duidelijke aanspreekpunten in de kantoren, wisselende dossierbeheerders, keuze van verkeerde HR-partners, tegenstrijdige verwachtingen enz. Daarom startte ik MENS. En daarmee vul ik de missing link die er bestaat tussen KMO's en het HR-veld.  

De juiste MENS op de juiste plek 

Achter ieder bedrijf staan mensen en iedere mens is anders, uniek. Andere dromen, verhalen en ambities. Daarom nemen wij de tijd om u te leren kennen. Dat is de basis van een gezonde samenwerking. Daarnaast koppelen wij onze kennis over de arbeidsmarkt, HR-sector en tewerkstellingsmaatregelen aan uw vraag. Pas daarna kunnen we uw bedrijfscultuur matchen aan de juiste partner, werknemers, media enz.

Want een werknemer die niet matcht met uw DNA is geen tevreden werknemer. En alleen tevreden werknemers hebben een gunstige impact op de bloei van uw onderneming.

Benieuwd hoe we dat doen? Lees meer over onze aanpak.