Over ons

En op de zesde dag… was er MENS

Wij geloven, we zijn ervan overtuigd dat elke kandidaat recht heeft op een samenwerking gebaseerd op respect, met een open communicatie en op een integere manier.

MENS wil alle organisaties, die hun medewerkers beschouwen als een waardevol kapitaal, ondersteunen en begeleiden bij het aantrekken, rekruteren, selecteren, binden en behouden van hun talenten. Elke dag opnieuw streven onze enthousiaste experts er naar om verder te denken en te handelen dan de initiële vraag/behoefte. Dit doen we met passie en liefde voor het métier.

De lens op MENS

Van mensen, voor mensen: onze mensen zijn ons grootste kapitaal. Met onze ervaring en dynamiek geven we vorm aan MENS en aan jouw onderneming. Samen zijn we goed voor meer dan 30 jaar ervaring. 

Hechte samenwerking: onze HR-expertise staat niet gewoon ten dienste van jouw bedrijf. Een directe en persoonlijke aanpak is één van onze stokpaardjes. Met MENS worden we deel van jouw onderneming. “On site” is onze tweede thuis.

Betrouwbare service: de juiste mensen op de juiste plaats, da’s slechts een begin. We ontzorgen, staan klaar met advies en denken strategisch mee. We spreken jouw taal, MENSentaal.

Efficiënt partnership: onze werking is resultaatgericht, transparant én kostenbesparend, met een 100% focus op jouw wensen en ambities.

Kostenbesparend: voor de prijs van 1 selectiefee bij een klassiek kantoor, komen wij verschillende dagen on-site. Op deze manier haal je HR experten in huis. 

Delphine Vantomme

Zaakvoerder

delphine@mens.be

0496/53.57.20

Dagmar De Naghel 

HR-partner

dagmar@mens.be

0498.33.26.94

Liza Taillieu

HR-partner

liza@mens.be

0483.163.131

Nathalie Tielemans

HR partner

nathalie@mens.be

0478 61 30 07

Björn Derdeyn

Mede-oprichter Mens

bjorn@mens.be

0474 30 51 52

Bo Vandepitte

HR Partner

bo@mens.be

0496 70 62 43

Inse Vanhopplinus

HR Partner

Inse@mens.be

0471 62 48 24