Over ons

En op de zesde dag… was er MENS

MENS is gegroeid vanuit een behoefte aan meer persoonlijk contact binnen HR. Delphine Vantomme merkte het 15 jaar geleden al op: met een goed gesprek en persoonlijke feedback geraak je heel ver in de hectische HR-branche. Wie het DNA van een bedrijf kent, kan op appreciatie rekenen van de zaakvoerders en HR-managers.

Vanuit die gedachte werd MENS “geboren”. Vanaf het begin hebben we gestreefd naar een perfecte match tussen bedrijven en het HR-veld. Dat uit zich tot op vandaag in heldere communicatie, duidelijke verwachtingen en juiste keuzes. En natuurlijk ook in de juiste mensen op de juiste plaats.

De lens op MENS

Van mensen, voor mensen: onze mensen zijn ons grootste kapitaal. Met onze ervaring en dynamiek geven we vorm aan MENS en aan jouw onderneming. Samen zijn we goed voor meer dan 30 jaar ervaring. 

Hechte samenwerking: onze HR-expertise staat niet gewoon ten dienste van jouw bedrijf. Een directe en persoonlijke aanpak is één van onze stokpaardjes. Met MENS worden we deel van jouw onderneming. “On site” is onze tweede thuis.

Betrouwbare service: de juiste mensen op de juiste plaats, da’s slechts een begin. We ontzorgen, staan klaar met advies en denken strategisch mee. We spreken jouw taal, MENSentaal.

Efficiënt partnership: onze werking is resultaatgericht, transparant én kostenbesparend, met een 100% focus op jouw wensen en ambities.

Kostenbesparend: voor de prijs van 1 selectiefee bij een klassiek kantoor, komen wij verschillende dagen on-site. Op deze manier haal je HR experten in huis. 

Delphine Vantomme

Zaakvoerder

delphine@mens.be

0496/53.57.20

Dagmar De Naghel 

HR-partner

dagmar@mens.be

0498.33.26.94

Liza Taillieu

HR-partner

liza@mens.be

0483.163.131

Nathalie Tielemans

HR partner

nathalie@mens.be

0478 61 30 07

Björn Derdeyn

Mede-oprichter Mens

bjorn@mens.be

0474 30 51 52

Bo Vandepitte

HR Partner

bo@mens.be

0496 70 62 43

 

Ontdek onze HR-diensten op mensenmaat

Werving & selectie

Wij bieden hulp bij rekruteringsstrategie, het opstellen van functieprofielen, bepalen van competenties, etc. 

HR-support

Wij bieden u zowel on site HR hulp als digitalisering van uw HR processen.

Tevreden mensen

Meten van emloyee success en internal employer branding. 

HR-scan

Met een HR-SCAN nemen we een virtuele foto van het huidige HR-beleid binnen jouw bedrijf.