Onze werkwijze

Wat kan MENS voor u betekenen? 

 

‚Äč

4 stappen in het MENS-proces

 

1.         Intakegesprek

Wat zijn de noden? Wat zijn de pijnpunten? Wat liep er mis in het verleden? Deze en andere vragen komen in deze fase aan bod. MENS gelooft immers dat de start van een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Daarom nemen we in deze fase uitvoerig de tijd om naar u te luisteren. We bekijken dan meteen wat MENS voor u en uw bedrijf kan betekenen en u krijgt eerlijke feedback.

 

2.         Het MENS-plan: een plan van aanpak op maat van uw bedrijf

In deze fase nemen we de tijd om het MENS-plan op te maken en aan u voor te stellen. Het MENS-plan is een actieplan op maat van uw bedrijf en opgemaakt vanuit onze expertise. Opnieuw gaan we hierover in dialoog en wordt het MENS-plan verder gefinetuned.

 

3.         Uitvoering

U beslist om met MENS in zee te gaan? Dan gaan we meteen aan de slag om rekruteringsacties op te zetten, opleidingsplannen te schrijven, relaties te leggen, gesprekken aan te knopen, meetings te organiseren enz. 

 

4.         Structureel overleg

MENS gelooft sterk in overleg. Daarom organiseren we structurele overlegmomenten. Waar staan we? waar moeten we bijsturen? wat is onze volgende stap? Op deze manier bouwt MENS aan een langetermijn relatie met haar klanten en komen we steeds tot de geschikte oplossing.