Freddy Stalmans

Een drietal jaren geleden had ik tijdens mijn opdracht bij een metaalverwerkend bedrijf in West-Vlaanderen behoorlijk wat problemen met uitzendkrachten zowel naar kwaliteit als kwantiteit . We hebben dan beslist om een tender uit te schrijven en zijn zo bij MENS terechtgekomen. Na een grondig intakegesprek kwamen ze met het voorstel om, on-site, bovenstaande problematiek aan te pakken. 

Achteraf bleek dat de praktijk zo mogelijk nog beter was dan het voorstel en een woord bleek een woord. MENS kende binnen de kortste keren de noden van het bedrijf en vulde deze ook perfect in. 

MENS had steeds de vinger aan de pols en onder hun leiding en via hun gedrevenheid bleken de uitzendkrachten op korte termijn uit te groeien tot volwaardige krachten waar kon op gerekend worden. Mede dankzij MENS is het bedrijf zelf op een veel hoger niveau gaan presteren zowel op vlak van kwaliteit, efficiĆ«ntie als op leverbetrouwbaarheid. Als u op zoekt bent naar een betrouwbare partner die hun beloftes nakomen en weten waarover ze spreken, dan kan ik zeker MENS aanbevelen.