Aantrekken

Je eerste medewerker aanwerven?

Extra krachten aantrekken om de groei van je bedrijf te consolideren?

Of tijdelijke medewerkers inzetten die je door de seizoensgebonden pieken helpen?

Er komt heel wat kijken bij het aantrekken van nieuwe mensen.

Een eerste belangrijke voorwaarde is dat potentiële medewerkers weten dat jouw bedrijf bestaat. MENS helpt je met dat voortraject. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf onder de aandacht komt van de juiste profielen.

We helpen en adviseren je bij het opzetten van jouw employer branding. Hoe kom je over als werkgever bij sollicitanten, huidige en toekomstige werknemers?

En we begeleiden je bij het in the picture zetten van jouw bedrijf, zodat kandidaten spontaan de weg naar jullie vinden. Dit doen we o.a. door persona’s op te stellen zodat je weet hoe je de verschillende profielen kan bereiken en welke boodschap hen het meest aanspreekt. We helpen je bij het uitschrijven van vacatures en bij de implementatie van een sourcing strategie.

ONTDEK ONZE FORMULES DIE JE HELPEN DE JUISTE MENSEN AAN TE TREKKEN:

EERSTE MEDEWERKER

Je zaak boomt en bloeit als nooit tevoren en dat is goed nieuws. Maar misschien kan je ook niet meer alles in je eentje bolwerken. Tijd dus om jouw eerste medewerker aan te werven, maar hoe pak je zoiets aan?

DE JUISTE UITZENDPARTNER

Uitzend-, selectie-, rekruteringskantoren, headhunters... er zijn ontelbaar veel spelers op de markt waardoor je dreigt door de bomen het bos niet meer te zien.