Freddy Stalmans

Een drietal jaren geleden had ik tijdens mijn opdracht bij een metaalverwerkend bedrijf in West-Vlaanderen behoorlijk wat problemen met uitzendkrachten zowel naar kwaliteit als kwantiteit . We hebben dan beslist om een tender uit te schrijven en zijn zo bij Delphine Vantomme terechtgekomen. Na een grondig intakegesprek kwam ze met het voorstel om, on-site, bovenstaande problematiek aan te pakken. 

Achteraf bleek dat de praktijk zo mogelijk nog beter was dan het voorstel en een woord bleek een woord. Delphine kende binnen de kortste keren de noden van het bedrijf en vulde deze ook perfect in. 

Delphine had steeds de vinger aan de pols en onder haar leiding en via haar gedrevenheid bleken de door haar geleverde uitzendkrachten op korte termijn uit te groeien tot volwaardige krachten waar kon op gerekend worden. Mede dankzij Delphine is het bedrijf zelf op een veel hoger niveau gaan presteren zowel op vlak van kwaliteit, efficiƫntie als op leverbetrouwbaarheid. Als u op zoekt bent naar een betrouwbare partner die haar beloftes nakomt en weet waarover ze spreekt dan kan ik zeker Delphine aanbevelen.