LET'S MEET NATHALIE

Starten bij MENS is jezelf voorstellen aan de hand van een blog, dat wist ik en ik vreesde al: hier ontsnap ik niet aan…! 

Wie ben ik?

Ik denk dat ik mezelf het beste kan omschrijven als een kritische optimist. Ik probeer steeds het beste te maken van een situatie, vooral door kritisch mee te denken om zo iets af te leveren dat beter was dan het initiële idee. Als dat niet mooi gezegd is!

Mocht iemand vragen aan mijn omgeving hoe ze mij zouden omschrijven dan komen er sowieso begrippen naar boven zoals zorgzaam, grappig, altijd bereid om gezellig een wijntje te gaan drinken maar ook begrippen zoals workaholic, ambitieus,… Als je doet wat je graag doet dan voelt het natuurlijk niet als werken, dus ze hebben gelijk, ik kan soms wel eens overdrijven. HR is voor mij zo’n boeiende sector, waar geen één dag hetzelfde is als een andere, het is meer een passie dan een job.

Nathalie meets MENS

Tijdens mijn eerste gesprek met Delphine voelde ik de klik met MENS van zodra ze me vroeg wat “commercieel zijn” voor mij betekent. Voor mij staat dit namelijk gelijk aan kwaliteit: een kwalitatieve relatie opbouwen met een bedrijf/ klant/ persoon.

Als ik terugkijk op mijn ervaring in rekrutering en selectie dan heb ik veel leuke en interessante dingen gedaan: vacatures bevragen en opstellen, kandidaten interviewen, werknemers met werkgevers matchen, netwerken, payroll, contracten maken, een nieuw applicant tracking systeem mee opzetten, opleidingen geven… noem maar op.  

Wanneer iemand me vroeg wat ik het tofste deel vond in mijn job dan beschreef ik echter geen taken, wel momenten. Het moment dat ik voor een bedrijf niet zomaar iemand was die personeel aanleverde, maar iemand werd die het vertrouwen kreeg om hen aan mensen te helpen die pasten binnen hun cultuur, visie, waarden en uiteraard het vooropgestelde functieprofiel. Kortom, het moment dat de samenwerking een partnership werd, daar kijk ik trots en voldaan op terug.

Laat dat nu net perfect matchen met de visie van MENS, een duurzame samenwerking nastreven door dichtbij en on site te werken om zo echt kwaliteit en advies op maat te kunnen geven. 

Ik ben er alleszins klaar voor, jullie ook?

Contacteer MENS

www.mens.be

24.01.2020 Nathalie Tielemans - MENS